Фотон 90 :: Дамска конфекция

Панталони

Стилна кройка

Разгледайте нашите предложения...

Дамски блузи

За всеки повод

Разгледайте нашите предложения...

Рокли

ежедневни

Разгледайте нашите предложения...

  1. Начало
  2. Търговия на едро

Какво предлагаме


Foton90.eu Ви предоставя уникалната възможност да пазарувате за своите търговски обекти онлайн. Не е нужно повече да ходите до различни складове, да губите нерви и време. Ние ще изпратим Вашата поръчка с куриер директно до търговският Ви обект. При интерес от Ваша страна да станете наш партньор, ние ще Ви предложим: Снимковият и информационен материал в магазина е авторски или е предоставен на Foton90.eu от оторизиран представител на съответната марка. На търговците ще се предостави възможност да го използват в собствените си каталози, сайтове или рекламни материали.


Количество


Минималното количество за поръчка от даден артикул е различно за всеки продукт. При установен дефект или грешно доставен артикул Foton90.eu извършва директна замяна като куриерските разходи по замяната ще са за сметка на Foton90.eu


Заплащане


Поръчката ще Ви бъде изпратена с наложен платеж - необходимо е да заплатите сумата по поръчката, плюс цената на доставката на куриера. Foton90.eu предлага и други различни и гъвкави начини на раплщане съгласно Вашите предпочитания. Ако желаете да се запознаете по-подробно с нашите оферти на едро или да се пресъедините към нашите бизнес партнюри е необходимо да се свържете с нас, посредством нашите контакти.